Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Jaap Bothof

Eigenaar en goudsmid

Als goudsmid ben ik in 1987 voor mezelf begonnen en in 1992 heb ik de winkel in de Heuvel opgezet.

In de eerste jaren was ik vooral bezig met het smeden maar door alle drukte richt ik me nu vooral op de grote lijnen van de winkel en de inkoop van steeds weer nieuwe collecties. Ook het up to date houden van de bestaande collecties vraagt veel aandacht. Na 30 jaar werken als goudsmid en eigenaar van de winkel vind ik het nog steeds een uitdaging om de winkel te managen en het team aan te sturen.


Marjon van de Ven

Goudsmid


Ik ben sinds 1995 werkzaam bij Kameleon. Voor ik werkzaam werd als goudsmid heb ik ook de opleiding tot decorateur/etaleur aan het sint lucas afgerond.

Ik maak veel eigen creaties en ben steeds op zoek naar een origineel sieraad.Ik vind het een uitdaging om strakke vormen en eenvoudige lijnen in een verrassend sieraad samen te brengen en vervolgens uit te voeren. Een goede afwerking is essentieel voor het resultaat

Ik hoop ook jou binnenkort te mogen begroeten in de winkel.

(meer van Marjon)


Bianca Gofers.

Goudsmid.

Na het behalen van mijn diploma goudsmeden aan de vakschool in Schoonhoven ben ik in 1998 begonnen als goudsmid bij Kameleon .

In de loop van de jaren heb ik een geheel eigen collectie ontwikkeld. Ik werk veel met combinaties van zilver, goud en edelstenen. Door deze combinaties krijg je heel mooie kleur effecten en een levendig sieraad. In goud maak ik vooral verfijnde sieraden vaak compleet gemaakt met diamant.

Het adviseren van klanten en begeleiden bij het ontwerpen van een geheel eigen sieraad vind ik steeds weer een uitdaging.

(meer van Bianca)

 


Monique Derks van de Ven

Goudsmid.

Na het afronden van mijn opleiding aan de vakschool in Schoonhoven in 1999 ben ik als goudsmid gaan werken bij Kameleon.

In eerste instantie was ik vooral bezig met de reparaties maar steeds meer ben ik mij gaan toeleggen op het adviseren van klanten mbt relatieringen. Ik vind het ook erg leuk om speciale relatieringen te maken en  steeds weer iets nieuws te brengen samen met de klanten.
Sinds de opening van de Trollbeads Shop heb ik mij ook daar op toegelegd.

(meer van Monique)


Annelies Kantelberg

Adviseur

Sinds januari 2018 mocht ik het team komen versterken. Na een zelfstandige paramedische carrière heb ik het roer totaal omgegooid. Als Trollbeads liefhebster een geweldige kans om ideeën op te doen maar ook om anderen te adviseren. Inmiddels ben ik ook onder de indruk van de creaties van onze goudsmeden, zowel de eigen creaties als de opdrachten van klanten. Het steeds vernieuwende aanbod in de winkel maakt dat de werkdag begint met een ronde langs de etalages om de klant enigzins behulpzaam te zijn in de zoektocht naar een mooi sieraad. De slogan "verander naar je mooiste ik" is daadwerkelijk vaak van toepassing!


Ireen Kempeneers

Adviseur

In 2000  ben ik naast mijn medische en paramedische achtergrond, bij Kameleon sieraden gaan werken. Mijn activiteiten bestaan voor het grootste deel uit klantadvisering. Verder verzorg ik veel klantbestellingen en run ik mede de Trollbeadsshop. Het ambacht van onze goudsmeden blijft mij  boeien en ik zie het  als de belangrijkste pijler van Kameleon dat de smeden in ons eigen en ook zichtbare  atelier werken, zodat de zo persoonlijk mogelijke interactie met mij en mijn klant een directe lijn met vakmensen heeft.

Trollbeads vind ik interessant vanwege de vele persoonlijke  mogelijkheden en omdat ik aan de wieg heb mogen staan van het opzetten van de Trollbeads Concept Shop bij Kameleon.

Ik hoop ook U  te mogen adviseren bij de Trollbeads,  of  in onze winkel van Kameleon.

 


Shashikala Faasen

Adviseur

Sinds eind 2015 ben ik als adviseur werkzaam bij Kameleon.

In eerste instantie hield ik me vooral bezig met de etalages en ondertussen ben ik specialist in de Trollbeads Shop en voor Melano. Langzaam maar zeker wordt ik voor de hele winkel ingewerkt wat ik erg boeiend vind. Ik hoop ook U binnenkort te mogen verwelkomen.


Rian Michiels

Goudsmid

Kameleon Sieraden
Heuvelgalerie 97-99
5611DK Eindhoven

Trollbeads Concept Shop
Heuvelgalerie 87
5611DK Eindhoven
Tel 040 2457069
E-mail
KVK 17060796
BTW 078261247B01

Tel 040 2431143
E-mail
Maandag   13.00 - 17.45 uur
Dinsdag   10.00 - 17.45 uur
Woensdag   10.00 - 17.45 uur
Donderdag   10.00 - 17.45 uur
Vrijdag   10.00 - 21.00 uur
Zaterdag   10.00 - 17.00 uur
Zondag   12.00 - 17.00 uur